آشپزی

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی

اگر به خوردن کمپوت ها علاقه دارید میتوانید این مطلب را دنبال کنید و طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را یاد بگیرید .همچنین اگر سیب زیادی خریداری کرده اید و نمیدانید با آن ها چه کاری انجام بدهید بهترین راهکار برای ماندگاری سیب ها تهیه ی کمپوت سیب است. پس این بخش خوشمزه را از دست ندهید .

دستور تهیه کمپوت سیب:

مواد لازم برای درست کردن کمپوت سیب خانگی:

 سیب کوچک  10 عدد
 شکر  10 قاشق غذاخوری سرپر
 گلاب  2 قاشق غذاخوری
 زعفران آبکرده ی غلیظ 2 قاشق غذاخوری

 

* به ازای هر سیب 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 لیوان آب (البته اگر شیرین تر دوست دارید می توانید شکر بیشتری اضافه کنید)

کمپوت سیب خانگی

روش درست کردن کمپوت سیب در منزل:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا شکر کاملا حل شود. پوست سیب ها را جدا کنید و هسته های آن را نیز در بیاورید و به هر مدلی که دوست دارید خرد کنید. و به شربت اضافه کنید.توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند انها را به صورت درشت خرد کنید.

همچنین زعفران و گلاب را هم اضافه کنید و حدود 20 دقیقه با شعله ی کم اجازه بدهید تا کمی نرم شوند اما باز هم چک کنید که سیب ها زیاد نرم نشوند. همچنین می توانید یک قاشق مربا خوری آب لیمو ترش نیز اضافه کنید .

همچنین می توانید برای بهتر شدن طعم آن مقداری هل ساییده را به همراه زعفران و گلاب اضافه کنید البته کاملا سلیقه ای می باشد. بعد از پخت سیب ها اجازه بدهید سرد شوند و داخل ظرف شیشه ای در دار تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه قهوه یخی تایلندی

نکاتی برای طرز تهیه ی کمپوت سیب خانگی :

 

سعی کنبد برای تهیه این کمپوت سیب های سالم و بدون لک را انتخاب کنید.

در صورت تمایل می توانید مقداری هل ساییده به آن اضافه کنید. اضافه کردن هل برای خوش عطر شدن کمپوت سیب است و این کار کانلا سلیقه ای می باشد .

 می توانید سیب ها را پوست بگیرید و به صورت کامل یا به شکل دلخواه خرد کنید. سیب های کامل زمان پخت بیشتری لازم دارند.

 سیب ها برای تهیه ی کمپوت سیب نباید زیاد نرم شوند. البته باز هم سلیقه ای است.

 میزان شکر دست خودتان است می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

سیزده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا