آشپزی

آموزش تهیه 8 نوع موهیتو حرفه ای با طعم های مختلف

موهیتو ( Mojito  ) نوشیدنی خنک و دلچسب و پر طرفدار تابستانی است که در اصل از ترکیب دو طعم نعناع و لیمو تهیه می شود و بنا به ذائقه و سلیقه هر فردی می توان میوه ها و نوشیدنی های دیگر را به آن اضافه نمود.  این نوشیدنی در واقع از هاوانا در کشور کوبا می آید. کوکتل موهیتو یکی از بهترین  گزینه ها برای جایگزینی نوشابه در کنار غذاست. با ما همراه باشد تا با 8 نوع موهیتو حرفه با طعم های مختلف  آشنا شوید .

موهیتو لیمو و نعنا:

مواد لازم موهیتو اصل لیمو و نعنا:

 

آب ۳ پیمانه
شکر سفید  ۱ و ۱/۲ پیمانه
برگ نعناع تازه ۲ پیمانه
شربت لیمو ۲ پیمانه
آبلیمو ۱ پیمانه
سودا یا آب گازدار  ۸ پیمانه
لیمو ترش  چند برش برای تزیین

موهیتو لیمو و نعنا

طرز تهیه موهیتو اصل لیمو و نعنا در مایکروفر

– 2 پیمانه آب را با شکر مخلوط کرده به مدت 5 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

– نعنا را به آب اضافه کرده و هم بزنید و 5 دقیقه اجازه دهید در همین حالت بماند.

– شربت لیمو، آبلیمو و 1 پیمانه آب باقیمانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید و سپس شربت نعنایی که آماده کرده اید را به مواد بیفزایید.

– در انتها قبل از سرو آب گاز دار را به مواد اضافه کنید.

– موهیتو نعنا را با یخ و برش های نازک لیمو سرو کنید.

 

موهیتو کلاسیک در رستوران ها

مواد لازم موهیتو کلاسیک در رستوران ها

 شکر سفید  ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه  ۲ عدد
برگ نعنا  چند برگ بزرگ
 یخ  به مقدار زیاد
آب گازدار یا سودا یا نوشابه اسپرایت   ۱ قوطی

 

طرز تهیه موهیتو کلاسیک در رستوران ها

این روش درست کردن موهیتو بسیار ساده و سریع است. با موادی که در این دستور آمده است می توانید یک لیوان بزرگ نوشیدنی موهیتو داشته باشید.

 

لیموترش را با پوست حلقه کنید و شکر رویش بریزید و برگ های نعنای تازه را به آن ها اضافه کنید و با یک وسیله مناسب کمی مواد را بکوبید تا عصاره پوست لیمو و نعنا آزاد شود.

یک لیوان آب را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا شکر کاملا حل شود سپس صاف کنید.

به مقدار زیاد یخ روی نوشیدنی بریزید و نوشابه اسپرایت را به آن بیفزایید.

موهیتو نعنا را با برش های نازک لیمو و برگ تازه نعنا سرو کنید.

 

موهیتو به سبک کافی شاپ ها

مواد لازم موهیتو حرفه ای کافی شاپی برای 2 نفر

نعنا تازه  ۱۰ شاخه
لیمو ترش   ۴ عدد
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
آب گازدار ۱ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذاخوری
یخ قالبی ۱٫۵ پیمانه
طرز تهیه چای به و نکات خشک کردن به

 

طرز تهیه موهیتو حرفه ای کافی شاپی

موهیتو حرفه ای کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو کافی شاپی

لیموترش ها را از وسط برش زده با دست آبشان را میگیریم و در میکسر میریزیم.

شکر و پوست لیموی رنده شده ( فقط باید قسمت رنگی پوست لیمو ترش را رنده کنید ) را به آن اضافه میکنیم.

برگ های نعناع را هم اضافه میکنیم.

در ادامه یخ های قالبی را اضافه کرده هم میزنیم و آب گاز دار را روی مخلوط میریزیم. اگر آب گازدار در دسترس نداشتید می توانید از آب خنک معمولی استفاده کنید. حالا مواد را میکس میکنیم تا کاملا یکدست شود و در 2 لیوان بزرگ میریزیم و با نعنا تزئین می کنیم.

 

موهیتو انار مخصوص شب یلدا

مواد لازم موهیتو انار مخصوص شب یلدا

 

 دانه انار یک پیمانه
برگ نعنا   به مقدار لازم
لیمو تازه  یک عدد
شربت شکر چهار قاشق غذاخوری
 یخ به مقدار لازم
آب گازدار  به مقدار لازم

 

طرز تهیه موهیتو انار مخصوص شب یلدا

موهیتو انار

طرز تهیه موهیتو انار

 

برای تهیه این موهیتو انار شیک و خوشمزه ابتدا یک لیوان شیشه ای بلند انتخاب کنید و چهار قاشق غذاخوری دانه انار قرمز را داخل آن بریزید.

سپس به دلخواه برگهای نعنای خورد شده را به آن اضافه کنید.

سه برش حلقه ای لیمو با پوست را به لیوان بیفزایید.

شربت شکر را هم به مواد اضافه کنید.

 

میتوانید مواد را مدتی در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا به هم مزه دهند یا این که برای سریعتر  آماده شدن کمی با گوشت کوب چوبی کوچک بکوبید تا طعمشان را در لیوان رها کنند.

در انتها 4 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود.

یخ و آب گازدار را کمی قبل از سرو در لیوان ریخته و نوش جان کنید.

 

موهیتو توت فرنگی

مواد لازم موهیتو توت فرنگی

 

شکر و یا شربت  ۱ تا ۲ قاشق
برگ نعناع ۴ تا ۶ تکه
 توت فرنگی بزرگ و خرد شده ۴ عدد
 لیمو ترش بزرگ ۱/۲
آب گازدار و یا آب معدنی 500 سی‌سی
یخ مکعبی و یا خرد شده ۴ تکه

 

طرز تهیه موهیتو توت فرنگی

موهیتو توت فرنگی

طرز تهیه موهیتو توت فرنگی

 

دقت داشته باشید که برای تهیه این نوع موهیتو باید از یک لیوان بلند استفاده کنید چرا که با اضافه شدن توت فرنگی، کوکتل شما بسیار شلوغ دیده خواهد شد.

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو

 

شکر، نعناع، آب نصف لیموترش و توت فرنگی خرد شده  ( به 4 قسمت ) را به لیوان اضافه کنید.

 

با پشت قاشق یا گوشت کوب چوبی مواد داخل لیوان را فشار دهید تا عصاره آن به خوبی گرفته شود.

 

در آخر یخ و آب گاز دار را به مواد بیفزایید و با توت فرنگی و برگ های نعنا موهیتوی خود را تزئین کنید.

 

موهیتو هندوانه

مواد لازم موهیتو هندوانه

 هندوانه ۲ فنجان
برگ نعناع تازه  ۱۲ عدد
لیمو ۱ عدد
سودا یک قوطی
یخ ۱ فنجان
لیمو، نعناع و هندوانه  مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه موهیتو هندوانه

طرز تهیه موهیتو هندوانه

طرز تهیه موهیتو هندوانه

 

هندوانه را برش زده و دانه هایش را جدا  کنید.

 

یک عدد لیموی تازه را نیز پوست بگیرید.

هندوانه ، لیمو ، نعنا و یخ را داخل مخلوط کن بریزید و اجازه دهید کاملا میکس شوند و بافتی شبیه یخ در بهشت به خود بگیرند.

 

نصف لیوان را با مخلوط موهیتوی هندوانه پر کنید و رویش را با آب گاز دار پر کنید.

برای تزئین موهیتو میتوانید به صورت دلخواه از چند عدد برگ نعنا، برش های لیمو یا هندوانه استفاده کنید.

 

در این نوشیدنی به دلیل شیرین بودن هندوانه نیازی به افزودن شکر نیست ولی اگر ذائقه شما شیرینی بیشتری می پسندد میتوانید یک تا دو قاشق غذاخوری شکر به نوشیدنی خود اضافه کنید.

 

موهیتو بلوبری:

 

مواد لازم موهیتو بلوبری

نعنای تازه  به مقدار لازم
آب لیمو، آب 1 لیمو (برای هر لیوان نوشیدنی) 1 عدد
شربت بلوبری (برای هر لیوان نوشیدنی) 1/4 فنجان
سودا 240 گرم
 دلستر ساده یا لیمویی (برای هر لیوان نوشیدنی) 60 گرم
 بلوبری تازه 1 فنجان
شکر 1 فنجان
 آب  1 فنجان

موهیتو بلوبری

طرز تهیه موهیتو بلوبری

برای تهیه شربت بلوبری تازه شکر و آب را درون قابلمه ریخته روی شعله متوسط حرارت دهید تا قل بزند و شکر در آب حل شود و سپس شعله را خاموش کنید تا از حرارت بیفتد.

 

مخلوط آب و شکر را در مخلوط کن ریخته و بلوبری تازه را اضافه کنید و کمی میکس کنید. تا کمی خرد شود ولی هنوز تکه های میوه در آن باشد.

 

شربت  آماده شده را در یک شیشه ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

قبل از درست کردن موهیتو تکه های میوه ای که روی ظرف جمع شده را جدا کنید.

 

برگ های نعنا را داخل لیوان قرار دهید و لیمو را روی آن ها بچکانید و با دسته یک قاشق چوبی بکوبید.

طرز تهیه سمنو + نکات حرفه ای به صورت آموزش ویدیویی

یک چهارم پیمانه از شربت بلوبری که آماده کرده اید را به همراه دلستر و آب گاز دار به مواد اضافه کنید.

 

موهیتو چند رنگ

طرز تهیه موهیتو چند رنگ

مواد لازم موهیتو چند رنگ

 آب برای یخ کلم  3 پیمانه
شکر 1 پیمانه معادل 200 گرم
 کلم قرمز  85 گرم
آب برای یخ لیمویی  1 و نیم پیمانه
آبلیمو  نصف پیمانه معادل 120 میلی لیتر
نعنا تازه  10 برگ

 

طرز تهیه موهیتو چند رنگ

 

طرز تهیه موهیتو چند رنگ

 

کلم و آب را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید به جوش آید سپس آن را صاف کرده و آب آبی رنگ را کناری بگذارید.

 

آب کلم را در قالب یخ ریخته و 6 ساعت تا یک شب در فریزر بگذارید.

 

1 پیمانه آب کلم را که نگه داشته اید در تابه ریخته با شکر مخلوط کنید و صبر کنید به جوش آمده وشکر حل شود.

 

آبلیمورا با 1 و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و در قالب یخ ریخته و حداقل 6 ساعت در فریزر قرار دهید.

 

یخ های آبی رنگ را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا کاملا بافت یخ در بهشت بگیرد و سپس داخل لیوان بریزید.

 

مخلوط کن را به طور کامل بشویید. سپس آبلیموی یخ زده را به همراه نعنا در مخلوط کن میکس کنید.

 

پودر یخ لیمویی را روی یخ آبی درون لیوان بریزید.

شربت کلم را درون لیوان ریخته و با یک برگ نعنا با پر لیمو تزئین کنید.

 

نکات کلی در تهیه انواع موهیتو

برای طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار نیازی به دستور تهیه جدید ندارید در هر کدام از روش های بالا به جای آب گاز دار می توانید آب معمولی اضافه کنید.

 

برای تهیه موهیتو آبی میتوانید از ترکیب شربت کلم و لیمو ترش استفاده کنید تا رنگ دلخواهتان را بدست آورید.

 

برای تهیه موهیتو با طعم نارگیل می توانید 30 گرم عصاره نارگیل به یک تا دو لیوان موهیتو اضافه کنید.

 

معمولا در مدل کافی شاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر می ریزند که به این ترتیب رنگ موهیتو تیره تر و طعم آن قوی تر می شود.

 

در صورتی که تلخی پوست لیمو را دوست ندارید می توانید آب لیمو ها را بگیرید و به مواد اضافه کنید.

 

مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای است و میتوانید به ذائقه خودتان آن را کم و زیاد کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.

18 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا