جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • راهنمای خریدداغ
    • دسته‌بندی نشده
  • قیمت روزجدید
    • نرخ ارز ، سکه ، طلا و نفت
  • تخفیف هاحراج

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
الی | سبک نوین زندگی
  • خانه
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • راهنمای خریدداغ
    • دسته‌بندی نشده
  • قیمت روزجدید
    • نرخ ارز ، سکه ، طلا و نفت
  • تخفیف هاحراج
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید
0

وبلاگ

الی | سبک نوین زندگی > سبک زندگی > آشپزی > طرز تهیه سس تارتار بی نظیر با 2 روش

طرز تهیه سس تارتار بی نظیر با 2 روش

3 فروردین 1400
ارسال شده توسط ماهان
آشپزی
سس تاتار

سس تارتار یا سس تاتار از سس های بی نظیر و بسیار خوشمزه ای است که در کنار انواع سوخاری و فینگرفود و بسیاری از غذاهای دیگر میل می شود و ترکیب مزه ی آن ها عالی می شود. در ادامه با 2 روش تهیه سس تارتار آشنا شوید.

سس تارتار چیست ؟

سس تارتار یک سس فرانسوی است که پایه آن سس مایونز است و غلیظ می باشد و معمولا در کنار انواع غذاهای دریایی مثل میگو پفکی، میگو سوخاری و یا دیگر غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و … میل می شود.

نام این سس که نخستین بار در قرن نوزدهم وارد کتاب‌های آشپزی دنیا شد از سس فرانسوی به همین نام (sauce tartare) گرفته شده است.

همیشه کنار غذاها باید یک چیزهای خوشمزه ای هم باشد که با هم سرو شوند از جمله انواع سس ها که کنار غذا سرو می شود.

سس تار تار هم از آن خوشمزه هایی است که اگر یک بار با انواع سوخاری و فینگرفودها خورده شود مزه اش از یاد آدم نمی رود و درست کردن آن هم خیلی ساده است. مواد اصلی سس تارتار، سس مایونز، پیاز، خیارشور، جعفری و … می باشد. در ادامه با 2 روش تهیه ی آن آشنا شوید.

سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار:

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

 سس مایونز  150 گرم
 خیار شور  100 گرم
 جعفری خرد کرده 1 قاشق غذاخوری
 آبلیموی تازه 1 قاشق مرباخوری
 شکر  1/2 قاشق مرباخوری
 سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک در صورت تمایل به مقدار لازم
طعم سوختگی غذا را چطور از بین ببریم

طرز تهیه سس تارتار:

برای تهیه ی سس تارتار باید ابتدا همه ی موادی را که احتیاج به خرد کردن دارند را ریز خرد کنید. ابتدا خیارشور را با چاقو ریز خرد کنید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنید، و 2 قاشق غذاخوری از پیاز کافی است. در پایان جعفری را کاملا ریز خرد کنید.

سپس سس مایونز، شکر، سیر و فلفل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. این میزان شکر اصلا سس را شیرین نمی کند اما باعث می شود طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر شود. سپس آبلیمو را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

و حالا خیارشور، جعفری و پیاز را به مواد سس اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود، بهتر است سس تارتار را داخل ظرف دربسته به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه ی مواد به خورد هم بروند و سس خوشمزه تر شود.

بعد از چند ساعت سس خوشمزه ما حاضر ات و یک طعم دهنده عالی برای انواع غذاهای فست فودی است.

 

روشی دیگر برای تهیه ی سس تارتار:

سس تار تار
طرز تهیه سس تارتار

مواد لازم برای سس تارتار:

 سس مایونز  1 لیوان
 خیارشور  3 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
 جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو  1 قاشق غذاخوری
 سس گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
 سس خردل و پودر سیر  به مقدار لازم

 

طرز تهيه سس تارتار به روش دیگر :

پیاز،خیار شور و جعفری را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. داخل ظرفی سس مایونز، سس گوجه فرنگی، سس خردل، پودر سیر و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه خانگی

در پایان پیاز و خیارشور و جعفری خرد شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بچشید اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید. اگر خوب بود لزومی ندارد. در صورت تمایل می توانید فلفل سیاه هم اضافه کنید.

نحوه ی درست کردن سس تارتار
نحوه ی درست کردن سس تارتار

نکاتی برای تهیه ی سس تارتار :

• برای تهیه ی سس تارتار ابتدا همه ی مواد را مخلوط کنید و اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید، زیرا خیارشور، شور است.

• این سس به علت داشتن پیاز نمی توان آن را به مدت زیادی در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: درست کردن سس تاتارسس تارتار چیستمواد سس تاتار
قبلی نکات مهم در استفاده از خمیر مایه
بعدی روش نگهداری و تکثیر گیاه دیفن باخیا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

دوازده + 2 =

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آرایش و زیبایی
  • آشپزی
  • آکادمی ها
  • بدون دسته بندی
  • بیماری ها
  • پادکست صوتی
  • پول و ثروت
  • تبلیغات
  • ترین های جهان
  • تناسب اندام
  • خانه داری
  • خواص خوراکی ها
  • خودرو
  • داروها
  • درس های موفقیت
  • دکوراسیون داخلی
  • دولت
  • دین و مذهب
  • رژیم و تغذیه
  • روانشناسی
  • زناشویی
  • زندگی دانشگاهی
  • سلامت
  • سلامت پوست
  • سلامت زنان
  • سلامت مو
  • سلامت و تربیت کودک
  • عادات موفقیت
  • علم و فناوری
  • فضا
  • کسب و کار
  • گردشگری ایران
  • گردشگری جهان
  • گل و گیاه
  • گیاهان دارویی
  • لوازم آرایش
  • متفرقه
  • مدرسه
  • معرفی کتاب
  • مهاجرت به آمریکا
  • نام ها
  • ویدئو
پشتیبانی

Logo Light

برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. برند ها رشد می کنند و توانایی آنها درک می شود. الی در تلاش است برای ارائه فایل ها و محصولات آموزشی.
  • تهران، خیابان آزادی، خیابان بهبودی، ساختمان 101
  • 021123456789
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.
[mc4wp_form id=”380″]

نمادها
© 1400. قالب استادیار نسخه سیمین دانشور - طراحی سان کد
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ely.ir/?p=2194
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.