طرز تهیه کمپوت سیب خانگی
دستور تهیه کمپوت سیب:
مواد لازم برای درست کردن کمپوت سیب خانگی:
سیب کوچک | 10 عدد |
شکر | 10 قاشق غذاخوری سرپر |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران آبکرده ی غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
* به ازای هر سیب 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 لیوان آب (البته اگر شیرین تر دوست دارید می توانید شکر بیشتری اضافه کنید)
روش درست کردن کمپوت سیب در منزل:
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی شعله ی گاز قرار بدهید تا شکر کاملا حل شود. پوست سیب ها را جدا کنید و هسته های آن را نیز در بیاورید و به هر مدلی که دوست دارید خرد کنید. و به شربت اضافه کنید.توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند انها را به صورت درشت خرد کنید.
همچنین زعفران و گلاب را هم اضافه کنید و حدود 20 دقیقه با شعله ی کم اجازه بدهید تا کمی نرم شوند اما باز هم چک کنید که سیب ها زیاد نرم نشوند. همچنین می توانید یک قاشق مربا خوری آب لیمو ترش نیز اضافه کنید .
همچنین می توانید برای بهتر شدن طعم آن مقداری هل ساییده را به همراه زعفران و گلاب اضافه کنید البته کاملا سلیقه ای می باشد. بعد از پخت سیب ها اجازه بدهید سرد شوند و داخل ظرف شیشه ای در دار تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکاتی برای طرز تهیه ی کمپوت سیب خانگی :
• سعی کنبد برای تهیه این کمپوت سیب های سالم و بدون لک را انتخاب کنید.
• در صورت تمایل می توانید مقداری هل ساییده به آن اضافه کنید. اضافه کردن هل برای خوش عطر شدن کمپوت سیب است و این کار کانلا سلیقه ای می باشد .
• می توانید سیب ها را پوست بگیرید و به صورت کامل یا به شکل دلخواه خرد کنید. سیب های کامل زمان پخت بیشتری لازم دارند.
• سیب ها برای تهیه ی کمپوت سیب نباید زیاد نرم شوند. البته باز هم سلیقه ای است.
• میزان شکر دست خودتان است می توانید آن را کم یا زیاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.