کتاب ملت عشق؛ عاشقانهای بینظیر از الیف شافاک
کتاب «ملت عشق» روایتی متفاوت و تازه از عشق و علاقه است . عشق این مفهوم عمیق و پرمعنا همیشه موردتوجه نویسندگان و شاعران بوده است و آنها، هر کدام با زبانِ خاص خود به توصیف و تعریف آن پرداختهاند. عشق جزو مضامینی است که نهتنها کهنه نمیشود، بلکه همیشه تازگی دارد. . در این کتاب ما با اِلا و مولانا جلالالدین بلخی همراه میشویم و بار دیگر حکایتی متفاوت از عشق و هر آنچه به آن وابسته است را میخوانیم. درادامه با سایت چطور همراه باشید و معرفی کتاب ملت عشق را بخوانید.
مشخصات کتاب
- نام اصلی کتاب: The Forty Rules of Love
- نام کتاب به فارسی: ملت عشق
- نویسنده: الیف شافاک
- سال انتشار: ۲۰۱۱
دربارهی کتاب ملت عشق
الیف شافاک، نویسندهی معروف تُرک در «کتاب ملت عشق» دو داستان موازی و گیرا را روایت میکند. یکی از این داستانها درحالحاضر اتفاق میافتد و آن یکی در قرن سیزدهم. داستان قدیمیتر در مورد رومی (مولانا) است که با معلم معنوی خود، درویش رقصانی بهنام شمس تبریزی، مواجه میشود. این دو باهم داستان ابدی عشق را خلق میکنند.
اللا روبینشتاین چهل ساله است و از ازدواج خود راضی نیست. او بهعنوان ویراستار در یکی از مؤسسات ادبی شغلی پیدا میکند. اولین کار او خواندن کتابی بهنام «ملت عشق» اثر عزیز زاهارا و نوشتن گزارشی در مورد آن است. این داستان در مورد جستوجوی شمس بهدنبال رومی است. این جستوجو او را از یک کشیش موفق ولی ناراضی به عارفی معتقد، شاعری پراحساس، و طرفدار عشق تبدیل میکند. اللا بهشدت تحتتأثیر درسهای شمس و قوانین او قرار میگیرد. این درسها براساس فلسفهای باستانی است که همهی مردم و همهی دینها را باهم متحد میکند و عشق را هر روز و در همهی مردم حاضر میداند. با خواندن داستان، اللا متوجه میشود که داستان کتاب شبیه داستان خود با زاهاراست. درست مانند شمس، زاهارا آمده که او را آزاد کند.
آیا این کتاب مناسب سلیقه شما می باشد؟
«کتاب ملت عشق» برای کسانی است که شمس تبریزی را دوست دارند. از شخصیت قوی او گرفته تا عشق و عقاید و خدای او همهچیز واقعا شگفتانگیز است. این کتاب شما را تشویق میکند تا در مکانهای خیلی غیرمنتظره بهدنبال خدا بگردید. کتاب ملت عشق از زاویه دیدهای متفاوتی نوشته شده است و میتواند عقیدهی شما را در مورد خدا تغییر بدهد. اگر شنیدن این داستان جذاب برای شما لذت بخش است، میتوانید کتاب صوتی ملت عشق را همین حالا تهیه کنید.
کتابهای دیگر از این نویسنده
شافاک کتابهای دیگری هم نوشته است از جملهی آنها میتوان به «اسکندر»، «آینههای شهر» و «شپش پالاس» اشاره کرد.
دربارهی نویسنده
الیف شافاک در سال ۱۹۷۱ در استراسبورگ فرانسه بهدنیا آمد. او یکی از معروفترین نویسندههای زن در ترکیه است و جوایز زیادی را برنده شده است. او ۱۳ کتاب نوشته است که ۹ تای آنها رمان هستند. کتابهای او بهزبان ترکی و انگلیسی نوشته شدهاند. او روشهای داستانگویی ترکی و انگلیسی را باهم ترکیب کرده تا قصههایی را در مورد زنان، کودکان، اقلیتها، مهاجران و جوانان بگوید. کتابهای او از فرهنگها و سنتهای ادبی گوناگون، علاقهی زیاد به تاریخ، فلسفه، عرفان، فرهنگ کلامی و سیاستهای فرهنگی میگویند.
علاوهبر داستان نویسی، شافاک یک فعال سیاسی، نویسندهی یک ستون در روزنامه و سخنران است. او مرتبا مطالبی را برای روزنامههای ترکی نوشته است و مطالبی از او در روزنامهها و مجلات بزرگ مانند گاردین، نیویورک تایمز، ایندیپندنت و پست جهانی منتشر شدهاند. او در چندین دانشگاه در ترکیه، انگلستان و آمریکا تدریس کرده است. شافاک مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشتهی مطالعات جنسیت و زنان و دکترای خود را در رشتهی علوم سیاسی گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.