طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
مواد لازم برای غذای تایلندی :
رشته فرنگی برنجی | حدود 250 گرم |
سس ماهی | 3 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس ورستر شایر | 1 قاشق غذاخوری |
سس چیلی سیر (سامبل اولک) | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
روغن بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 6 حبه |
سینه مرغ بدون استخوان | 450 گرم |
میگوی تازه | نصف پیمانه |
فلفل قرمز تند | نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
جوانه لوبیا | 2 فنجان |
پیازچه | 5 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 فنجان |
لیموترش سبز | 3 عدد |
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده | یک چهارم فنجان |
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.
سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.
روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.
مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.
شته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.
آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.
روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.