طرز تهیه جوجه کباب عربی(شیش طاووق) – همراه آموزش ویدیویی + نکات کلیدی
طرز تهیه جوجه کباب عربی در منزل
در این بخش آشپزی سایت اِلی قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب عربی ( شیش طاووق ) را به همراه نکات آن آموزش دهیم و امیدواریم که از این غذای معروف بین المللی لذت ببرید. در انتهای این پست نیز یک ویدیو تهیه شده که برای طبخ این غذا به شما کمک خواهد کرد .
جوجه کباب عربی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که در ایران بسیار طرفدار دارد و خیلی راحت می توانید در منزل آن را تهیه کنید. برای تهیه این غذای خوشمزه سینه مرغ، ماست، سس مایونز، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره سیاه دارید.
در بخش آشپزی سایت اِلی آموزش کباب های زیادی از جمله کباب فری، جوجه کباب رژیمی، کباب فسنجانی و کباب چنجه و … را داده ایم و در این بخش با جوجه کباب عربی در خدمت شما خواهیم بود . امیدواریم این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
- ماست 1 لیوان
- سینه مرغ متوسط 1 عدد
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک رنده شده 1 عدد
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
- پودر زیره سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
برای پخت این غذا در ابتدا باید استحوان و گوشت سینه مرغ را از هم جدا کنید.
سینه مرغ را به صورت مکعبی و یکدست خرد کنید. باید توجه داشته باشید که برش های سینه مرغ برای جوجه کباب عربی باید کوچک تر از جوجه کباب ایرانی باشند.
در ظرف مناسب سس مایونر، ماست، روغن زیتونف پیاز، ادویه، فلفل دلمه ای خرد شده و آبلیمو را با هم ترکیب کنید و مواد را هم بزنید و برش های سینه مرغ را در مواد بریزید تا طعم دار شوند.
سپس روی ظرف را کیسه فریزر بکشید و در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
ظرف را از یخچال خارج کنید و سینه مرغ مزه دار شده را به سیخ بکشید و در روغن سرخ کنید و با کمک ذغال جوجه ها را کباب کنید و از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید.
نکات طلایی
اگر می خواهید جوجه کباب را سرخ کنید نباید به روغن سرخ کردنی، زعفران یا زردچوبه اضافه کنید و بهتر است از تابه رژیمی استفاده کنید.
برای سرخ کردن جوجه ها در ابتدا مقداری از آنها را سرخ کنید و سپس تابه را بشویید و باز روغن در کف تابه بریزید و باقی مانده جوجه ها را در تابه سرخ کنید.
برای سرخ کردن جوجه ها باید حرارت گاز روی شعله ملایم باشد زیررا به منظور مزه دار کردن جوجه ها از ماست استفاده می شود و خیلی زود نرم می شود.
اگر مایل هستید می توانید با سیینه های مرغ گوجه گیلاسی، زیتون، فلفل دلمه ای و … را بین سینه مرغ به سیخ بکشید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.