جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
0 تومان 0 سبد خرید

وبلاگ

اِلی > سبک زندگی > آشپزی > نکات استفاده از کرم تارتار

نکات استفاده از کرم تارتار

6 فروردین 1400
ارسال شده توسط مدیریت سایت
آشپزی
کرم تارتار
کرم تارتار یا همان پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، یک پودر کریستالی سفید رنگ، لطیف و بی بو است. خیلی از از افراد گمان می کنند این به صورت کرم است اما به صورت پودر به فروش می رسد.

در علم شیمی، تارتارات پتاسیم هیدوژن به عنوان کرم تارتار شناخته شده است. کرم تارتار در واقع یک اسید می‌باشد که نام علمی آن پتاسیم هیدروژن تارتاریک “potassium hydrogen tartrate” با فرمول شیمیایی KC4H5O6 و جز اسیدهای خوراکی به حساب می آید.

کرم تارتار یا همان پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، یک پودر کریستالی سفید رنگ، لطیف و بی بو است. که در شیرینی پزی بسیار مورد نیاز می باشد و کمتر کسی با آن آشنایی دارد.

پودر تارتار دارای قدمت هفت هزار ساله می باشد که کرم تارتار از آن گرفته می شود.

از این کرم در قدیم به منظور تمیز کردن رسوبات ته نشین شده در بشکه های شراب و یا در رنگرزی های سنتی به کار گرفته می شد.

پودر تارتار

کاربردهای کرم تارتار :

مهمترین استفاده کرم تارتار در شیرینی پزی مقاوم کردن سفیده در مقابل حرارت است. در دستورهایی مانند مرنگ و کیک های اسفنجی که ساختار اصلی شیرینی، بر پایه سفیده تخم مرغ فرم گرفته ایجاد می شود، این پودر برای اطمینان از مقاوم تر شدن سفیده به کار می رود. و استفاده از کرم تارتار در این شیرینی ها سبب می شود شکل آن در برابر گرمای فر تغییر نکند.

پودر تارتار زمان فرم گرفتن سفیده را طولانی تر می کند که در نتیجه آن هرچه سفیده بیشتر زده شود هوای بیشتری وارد سفیده شده و در نتیجه سفیده مستحکم تر می شود.

آموزش تهیه سس مایونز در منزل + چند نکته کلیدی

به براق شدن و حفظ سفیدی سفیده تخم مرغ کمک می کند.

کرم تارتار در تهیه شربت ها کار جوهر لیمو را انجام می دهد و اضافه کردن کرم تارتار به عنوان عامل اسیدی، از به هم پیوستن مولکول های شکر جلوگیری می کند و باعث شکرک نزدن شربت می شود.

 

جایگزین کرم تارتار :

جایگزین کرم تارتار سرکه یا آبلیمو می باشد. به این صورت که به همان اندازه که کرم تار تار گفته شده است دقیقا به همان اندازه از آبلیمو استفاده کنید. مثلا اگر در دستور گفته شده است که از 1 قاشق کرم تارتار استفاده کنید از 1 قاشق آبلیمو یا سرکه استفاده کنید.

پودر تارتار

روش نگهداری از کرم تارتار :

کرم تارتار باید دور از رطوبت، گرما و نور در جای خشک و خنک و در ظرف دربسته نگهداری شود.

ظرف شیشه ای با در سفت و کیپ برای نگهداری این ماده بسیار مناسب است.

کرم تارتار قابل فریز کردن نیست.

متاسفانه به علت فله ای بودن کرم تارتار در ایران، تاریخ مصرف روی آن مشخص نشده، اما سعی کنید مواد اولیه قنادی را بعد از خرید خودتان تاریخ بزنید و در طول یک سال مصرف کنید.

کرم تارتار علاوه بر استفاده در شیرینی پزی، فواید درمانی بسیاری دارد.

احتیاط های لازم برای استفاده از کرم تارتار:

چون تارتار نوعی اسید است، نباید با چشم در تماس باشد، پس حتما ظرف آن را دور از دسترس کودکان نگه دارید.

برچسب ها: پودر تارتارجایگزین کرم تارتارروش نگهداری تارتار
قبلی روش نگهداری و تکثیر گیاه دیفن باخیا
بعدی تقویت اعتماد به نفس با 7 تکنیک طلایی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

پشتیبانی
Telegram Youtube Instagram

تهران، خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع تجاری اداری مریم

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید

فروشگاه فایل و محصولات آموزشی الی، مزین به نام استاد مریم میرزاخانی، ریاضی‌دان ایرانی ، میزبان شما جویندگان علم ، دانش و کسب و کار می باشد. به امید آبادی و شادی میهن عزیزمان ایران…

کلیه حقوق برای مجموعه الی محفوظ می باشد.
طراحی و توسعه با ♥ توسط حامی وب

راهنمای خرید
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید
..
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ely.ir/?p=2199
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.