طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو

مدیریت سایت
آخرین بروز رسانی: 31 فروردین 1400
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگ

در این بخش از آموزش های آشپزی وبسایت الی دستور پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو و رشته فرنگی که از غذاهای مشهور تایلندی است را آموزش دهیم . با ما همراه باشید.

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

مواد لازم برای غذای تایلندی :

 رشته فرنگی برنجیحدود 250 گرم
 سس ماهی 3 قاشق غذاخوری
 سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری
 سس چیلی سیر (سامبل اولک) 2 قاشق چایخوری
 شکر 2 قاشق غذاخوری
 روغن بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری
 سیر6 حبه
سینه مرغ بدون استخوان450 گرم
میگوی تازهنصف پیمانه
فلفل قرمز تندنصف قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
جوانه لوبیا2 فنجان
پیازچه5 عدد
گشنیز خرد شده1 فنجان
لیموترش سبز3 عدد
بادام زمینی بو داده درشت خرد شدهیک چهارم فنجان

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگ

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

شته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.