آشپزی

طرز تهیه سمنو + نکات حرفه ای به صورت آموزش ویدیویی

طرز تهیه سمنو

سمنو یکی از اجزای سفره هفت سین است که در روزهای نوروز آن را تهیه می کنند و و البته می توان سمنو را در هر فصلی از سال پخت و از طعم بی نظیر آن لذت برد و از فواید آن بهره مند شد. سمنو یک خوراکی شیرین و مقوی است که از جوانه گندم و آرد تهیه می شود و طبخ آن از زمان های گذشته در کشورمان ایران انجام شده است.  در این آموزش قصد داریم طرز تهیه سمنو را به شما آموزش دهیم

طرز تهیه سمنو

خواص سمنو

سمنو دارای کلسیم و پتاسیم است و مقداری فسفر هم دارد که جزو عناصر ضروری برای بدن هستند. کلسیمی که سمنو دارد باعث تقویت استخوان ها می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند و فسفر برای فعالیت مغز بسیار مفید است. آهن، اسید فولیک و ویتامین های موجود در سمنو برای خونسازی، تنظیم هورمون ها و آرامش اعصاب و رفع خستگی مفید است.

سمنو کربوهیدرات و کالری پایینی دارد و پروتئین قابل توجهی دارد ولی طعم شیرینی آن از مواد غذایی حاوی ساکارز کمتر است و البته نباید در مصرف آن هم زیاده روی شود زیرا باعث زیاد شدن وزن بدن و بالا رفتن چربی می شود و برای افراد چاق و دیابت هم توصیه نمی شود.

تهیه سمنو مقداری مشکل است ولی اگر دستور تهیه آن را بدانید و دقیقا اجرا کنید می توانید یک سمنوی خانگی و خوشمزه داشته باشید. در ادامه دستور طبخ سمنو را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت سمنو

 

طرز تهیه کوبه لبنانی خوشمزه خانگی
برای تهیه سمنو شما نیاز به یک کیلو گندم، چهار کیلوگرم ارد گندم و مقداری فندق و بادام دارید.

دستور پخت سمنو خوشمزه

مرحله اول

در سمنو از جوانه گندم استفاده می کنند و شما بازم است چند روز قبل از پخت سمنو، جوانه گندم را تهیه کنید. تهیه جوانه گندم به این صورت است که گندام های پاک شده را باید شست و در ظرفی بریزید و آب سرد را اضافه کنید طوری که کل سطح گندم ها را بپوشاند و 2 روز زمان بدهید و در این دو روز چند بار آب آن را عوض کنید.

مرحله دوم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا