طرز تهیه سمنو + نکات حرفه ای به صورت آموزش ویدیویی
طرز تهیه سمنو
سمنو یکی از اجزای سفره هفت سین است که در روزهای نوروز آن را تهیه می کنند و و البته می توان سمنو را در هر فصلی از سال پخت و از طعم بی نظیر آن لذت برد و از فواید آن بهره مند شد. سمنو یک خوراکی شیرین و مقوی است که از جوانه گندم و آرد تهیه می شود و طبخ آن از زمان های گذشته در کشورمان ایران انجام شده است. در این آموزش قصد داریم طرز تهیه سمنو را به شما آموزش دهیم
خواص سمنو
سمنو دارای کلسیم و پتاسیم است و مقداری فسفر هم دارد که جزو عناصر ضروری برای بدن هستند. کلسیمی که سمنو دارد باعث تقویت استخوان ها می شود و از پوکی استخوان جلوگیری می کند و فسفر برای فعالیت مغز بسیار مفید است. آهن، اسید فولیک و ویتامین های موجود در سمنو برای خونسازی، تنظیم هورمون ها و آرامش اعصاب و رفع خستگی مفید است.
سمنو کربوهیدرات و کالری پایینی دارد و پروتئین قابل توجهی دارد ولی طعم شیرینی آن از مواد غذایی حاوی ساکارز کمتر است و البته نباید در مصرف آن هم زیاده روی شود زیرا باعث زیاد شدن وزن بدن و بالا رفتن چربی می شود و برای افراد چاق و دیابت هم توصیه نمی شود.
تهیه سمنو مقداری مشکل است ولی اگر دستور تهیه آن را بدانید و دقیقا اجرا کنید می توانید یک سمنوی خانگی و خوشمزه داشته باشید. در ادامه دستور طبخ سمنو را به شما آموزش می دهیم.
دستور پخت سمنو
برای تهیه سمنو شما نیاز به یک کیلو گندم، چهار کیلوگرم ارد گندم و مقداری فندق و بادام دارید.
مرحله اول
در سمنو از جوانه گندم استفاده می کنند و شما بازم است چند روز قبل از پخت سمنو، جوانه گندم را تهیه کنید. تهیه جوانه گندم به این صورت است که گندام های پاک شده را باید شست و در ظرفی بریزید و آب سرد را اضافه کنید طوری که کل سطح گندم ها را بپوشاند و 2 روز زمان بدهید و در این دو روز چند بار آب آن را عوض کنید.
مرحله دوم
اولین دیدگاه را ثبت کنید