طرز تهیه سس تارتار بی نظیر با 2 روش

آخرین بروز رسانی: 4 فروردین 1400
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
سس تاتار

سس تارتار یا سس تاتار از سس های بی نظیر و بسیار خوشمزه ای است که در کنار انواع سوخاری و فینگرفود و بسیاری از غذاهای دیگر میل می شود و ترکیب مزه ی آن ها عالی می شود. در ادامه با 2 روش تهیه سس تارتار آشنا شوید.

سس تارتار چیست ؟

سس تارتار یک سس فرانسوی است که پایه آن سس مایونز است و غلیظ می باشد و معمولا در کنار انواع غذاهای دریایی مثل میگو پفکی، میگو سوخاری و یا دیگر غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و … میل می شود.

نام این سس که نخستین بار در قرن نوزدهم وارد کتاب‌های آشپزی دنیا شد از سس فرانسوی به همین نام (sauce tartare) گرفته شده است.

همیشه کنار غذاها باید یک چیزهای خوشمزه ای هم باشد که با هم سرو شوند از جمله انواع سس ها که کنار غذا سرو می شود.

سس تار تار هم از آن خوشمزه هایی است که اگر یک بار با انواع سوخاری و فینگرفودها خورده شود مزه اش از یاد آدم نمی رود و درست کردن آن هم خیلی ساده است. مواد اصلی سس تارتار، سس مایونز، پیاز، خیارشور، جعفری و … می باشد. در ادامه با 2 روش تهیه ی آن آشنا شوید.

سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار:

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

 سس مایونز  150 گرم
 خیار شور  100 گرم
 جعفری خرد کرده 1 قاشق غذاخوری
 آبلیموی تازه 1 قاشق مرباخوری
 شکر  1/2 قاشق مرباخوری
 سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری سرخالی
نمک در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز تهیه سس تارتار:

برای تهیه ی سس تارتار باید ابتدا همه ی موادی را که احتیاج به خرد کردن دارند را ریز خرد کنید. ابتدا خیارشور را با چاقو ریز خرد کنید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنید، و 2 قاشق غذاخوری از پیاز کافی است. در پایان جعفری را کاملا ریز خرد کنید.

سپس سس مایونز، شکر، سیر و فلفل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. این میزان شکر اصلا سس را شیرین نمی کند اما باعث می شود طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر شود. سپس آبلیمو را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

و حالا خیارشور، جعفری و پیاز را به مواد سس اضافه کنید.

مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواخت شود، بهتر است سس تارتار را داخل ظرف دربسته به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه ی مواد به خورد هم بروند و سس خوشمزه تر شود.

بعد از چند ساعت سس خوشمزه ما حاضر ات و یک طعم دهنده عالی برای انواع غذاهای فست فودی است.

 

روشی دیگر برای تهیه ی سس تارتار:

سس تار تار

طرز تهیه سس تارتار

مواد لازم برای سس تارتار:

 سس مایونز  1 لیوان
 خیارشور  3 قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
 جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو  1 قاشق غذاخوری
 سس گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
 سس خردل و پودر سیر  به مقدار لازم

 

طرز تهيه سس تارتار به روش دیگر :

پیاز،خیار شور و جعفری را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. داخل ظرفی سس مایونز، سس گوجه فرنگی، سس خردل، پودر سیر و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در پایان پیاز و خیارشور و جعفری خرد شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بچشید اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید. اگر خوب بود لزومی ندارد. در صورت تمایل می توانید فلفل سیاه هم اضافه کنید.

نحوه ی درست کردن سس تارتار

نحوه ی درست کردن سس تارتار

نکاتی برای تهیه ی سس تارتار :

برای تهیه ی سس تارتار ابتدا همه ی مواد را مخلوط کنید و اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید، زیرا خیارشور، شور است.

 این سس به علت داشتن پیاز نمی توان آن را به مدت زیادی در یخچال نگهداری کنید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.