جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT

پیش ثبت نام موقت لاتاری ۲۰۲۵

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
جشنواره به پایان رسید
تکمیل فرم ثبت نام
اِلی

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

یا

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)

ثبت نام

اطلاعات شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در سراسر این وب سایت، مدیریت دسترسی به حساب شما، و برای اهداف دیگری که در ما توضیح داده شده است، استفاده خواهد شد.سیاست حفظ حریم خصوصی

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
logo-ely-203
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
حساب
0

وبلاگ

اِلی > سلامت > رژیم و تغذیه > دستور پخت غذای دریایی؛ 7 غذای بی نظیر و رژیمی

دستور پخت غذای دریایی؛ 7 غذای بی نظیر و رژیمی

8 فروردین 1401
ارسال شده توسط ماهان
رژیم و تغذیه
با روش پخت غذاهای دریایی آشنا شوید

غذاهای دریایی انواع و اقسام دارند، ارزش غذایی آنها بالاست و برای سلامت بدن مفیدند. اگر می‌خواهید رژیم غذایی سالم و کم‌چرب داشته باشید، پخت غذای دریایی بهترین گزینه است. البته پخت غذای دریایی فوت و فنی دارد. ما هم قصد داریم در این مقاله شما را با ۷ دستور پخت غذای دریایی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

۱. مخلوط اسپاگتی و غذاهای دریایی؛ راحت‌ترین روش پخت غذای دریایی

آماده‌سازی این غذا خیلی راحت است و فقط ۲۰ دقیقه‌ زمان می‌برد.

مواد لازم

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کانولا؛
  • ۱ عدد پیاز رازیانه (حدود ۱۶۰ گرم) نازک برش‌خورده؛
  • ۱ عدد پیاز (حدود ۱۶۰ گرم) ریز خردشده؛
  • ۱۵۰ گرم اسپاگتی سبوس‌دار؛
  • ۲ عدد فلفل تند (چیلی) بزرگ؛
  • ۳ حبه سیر رنده‌شده؛
  • نصف یک لیمو ترش رنده‌شده و ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو؛
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌‌فرنگی؛
  • ۳۰۰ گرم مخلوط چند نوع غذای دریایی مثل میگو و صدف و ماهی مرکب؛
  • ۳ قاشق غذاخوری جعفری خردشده.

طرز تهیه

  • داخل ماهیتابه‌ای نچسب کمی روغن بریزید و وقتی گرم شد، رازیانه و پیاز را ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. هم‌زمان قابلمه‌ای آب جوش آماده کنید و اسپاگتی را درون آن ریخته ۱۰ دقیقه بپزید تا نیم‌پز شود.
  • وقتی پیاز و رازیانه نیم‌پز‌ شدند، فلفل تند، سیر، لیموی رنده‌شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید و مخلوط را کاملا هم بزنید. سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و آن را کمی دیگر تفت دهید.
  • اسپاگتی را آبکش کنید. البته یک لیوان (حدود ۲۵۰ میلی‌لیتر) از آب اسپاگتی را نگه‌ دارید. سپس مواد خوراکی دریایی را به سس گوجه‌فرنگی افزوده و مخلوط را هم بزنید و گرم کنید. اکنون اسپاگتی و سبزی جعفری را به سس اضافه کنید و اجازه دهید در مواد کاملا نرم و مزه‌دار شود.

غذا حاضر است. نوش جان!

۲. مخلوط ماکارونی و میگو و فلفل تند

پخت غذای دریایی با میگو

این غذا کم‌چرب است و آماده‌سازی آن فقط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه وقت می‌گیرد.

مواد لازم

  • ۲۸۰ گرم ماکارونی لینگوئینی؛
  • ۲۰۰ گرم نخودفرنگی؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
  • ۲ حبه بزرگ سیر ریز خردشده؛
  • ۱ عدد فلفل قرمز تند بدون دانه و ریز خردشده؛
  • ۲۴ عدد شاه‌میگوی پاک‌شده؛
  • ۱۲ عدد گوجه گیلاسی نصف‌شده؛
  • کمی برگ ریحان تازه؛
  • مخلوطی از سبزی‌های سالادی مانند کاهو، کرفس و نان سفید خردشده.

مواد لازم برای سس لیموترش

  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای کم‌چرب؛
  • پوست رنده‌شده و آب ۲ عدد لیموترش؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری شکر سرخ.

طرز تهیه

  • برای تهیه سس، پنیر خامه‌ای و پوست رنده‌شده و همچنین آب لیموترش و شکر سرخ را در کاسه‌ای کوچک کاملا مخلوط و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  • اکنون ماکارونی لینگوئینی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و یک دقیقه آخر پخت، نخودفرنگی را به آن بیفزایید.
  • سپس در ماهیتابه‌ای بزرگ روغن زیتون ریخته و حبه‌های خردشده سیر و فلفل تند را ۳۰ ثانیه در آن تفت دهید. مراقب باشید سیر‌ها قهوه‌ای نشوند.
  • میگوها را به مواد اضافه کنید و ۳ دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا صورتی شوند.
  • گوجه‌های گیلاسی را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بپزند و نرم شوند.
  • ماکارونی و نخودفرنگی را آبکش کنید و آن را به مخلوط میگو اضافه کنید. سپس کمی برگ ریحان به مواد اضافه کرده و به آن نمک و فلفل بزنید.

غذا حاضر است و می‌توانید آن را با سالاد سبزیجات و سس لیموترش و نان سفید میل کنید. با تهیه پنیر خامه‌ای در خانه، سلامتی غذایتان دوچندان می‌شود.

۳. پخت غذای دریایی با پنیر

پخت غذای دریایی با پنیر

این غذا نه‌تنها سالم و مقوی است، بلکه راحت و بی‌دردسر آماده می‌شود.

مواد لازم

  • ۳۰۰ گرم برش‌های نازک سیب‌زمینی (۳ عدد سیب‌زمینی متوسط)؛
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر؛
  • ۴۰ گرم پنیر چدار کاملا رنده‌شده؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن کانولا؛
  • ۱ عدد پیاز (۱۶۰ گرم) کاملا خردشده؛
  • ۱ عدد فلفل قرمز بدون دانه و کاملا خردشده؛
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک؛
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سوپ سبزیجات؛
  • ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی خردشده؛
  • ۱۵ گرم سبزی ریحان ریز خردشده؛
  • ۱ حبه سیر کاملا رنده‌شده؛
  • ۲۸۰ گرم ماهی کاد؛
  • ۱۰۰ گرم میگو؛
  • ۱۶۰ گرم کلم بروکلی.
خرطوم فیل برای چیست و چه کاربردی دارد؟

طرز تهیه

  • ابتدا برش‌های نازک سیب‌زمینی‌ را ۱۰ دقیقه بپزید و آن را در ظرفی بریزید. سپس به‌آرامی شیر و نصف پنیر چدار را به آن اضافه کنید.
  • کمی روغن در ماهیتابه‌ای ریخته و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس فلفل را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفتش بدهید. حالا سرکه بالزامیک و پودر سوپ سبزیجات و پس از آن ریحان و سیر را اضافه کنید. در آخر ماهی کاد را روی مخلوط بگذارید و اجازه بدهید ۶ تا ۸ دقیقه بپزد.
  • ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. میگوها را در ظرفی دیگر گذاشته و ماهی‌ پخته‌شده را به چند تکه بزرگ تقسیم کرده و به آن اضافه کنید. اکنون روی ماهی و میگوها را با برش‌های نازک سیب‌زمینی بپوشانید که قبلا آماده کرده بودید. مواد مخلوط‌شده را گریل کنید تا کاملا طلایی‌رنگ شود. در این مدت در ظرفی دیگر کلم‌ بروکلی را بخارپز کنید و در آخر همراه غذای آماده‌شده میل کنید.

۴. غذاهای دریایی با کاری

پخت غذای دریایی با کاری

پخت غذای دریایی با ادویه کاری آن را بسیار خوش‌طعم می‌کند. این غذا که ترکیبی از سالمون و صدف و میگوست، راحت و بی‌دردسر آماده می‌شود.

مواد لازم

  • ۷۵ گرم کره مارگارین آب‌شده؛
  • ۳۰۰ گرم ماهی سفید بزرگ خردشده؛
  • ۲۰۰ گرم ماهی آزاد بزرگ خردشده؛
  • ۲۰۰ گرم میگو؛
  • ۱۰۰ گرم صدف خوراکی؛
  • کمی سبزی گشنیز برای تزئین؛
  • نصف قاشق غذاخوری ادویه آنغوزه. (البته اگر در دسترس بود.)

مواد لازم برای تهیه سس کاری

  • ۱ عدد پیاز کاملا خردشده؛
  • ۱۰۰ گرم زنجبیل کاملا خردشده؛
  • ۵۰ میلی‌لیتر روغن سبزیجات؛
  • ۲ قاشق غذاخوری ادویه هندی گرام ماسالا؛
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه؛
  • ۱ عدد فلفل تند کاملا خردشده؛
  • ۴۰۰ گرم گوجه‌فرنگی خردشده.

طرز تهیه

  • برای تهیه سس کاری، پیاز و زنجبیل را با هم ترکیب کرده و به‌صورت پوره درآورید. سپس روغن را در ماهیتابه ریخته و خوب حرارت دهید. گرام ماسالا را به ماهیتابه افزوده و آن را تفت دهید. سپس پوره پیاز و زنجبیل را بیفزایید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه به‌آرامی بپزد. در ادامه باقی ادویه‌ها را به مواد اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر آن را تفت دهید. فلفل تند را اضافه کنید و باز هم ۱ دقیقه مواد را تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی و کمی نمک و فلفل بیفزایید و آنها را کاملا هم بزنید.

می‌توانید سس کاری را از قبل درست کنید و به‌مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید.

  • یک‌سوم کره مارگارین را در ماهیتابه‌ای انداخته و ماهی سفید را درون آن ۲ تا ۳ دقیقه تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای شود. سپس ماهی‌ها را در ظرفی دیگر بگذارید. این فرایند را با ماهی سالمون و میگو هم تکرار کنید. برای درست‌کردن صدف خوراکی، آن را با ۲ قاشق غذاخوری آب درون ماهیتابه‌ای قرار دهید. در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه بپزد و هرازگاهی ماهیتابه را تکان دهید. بعد از ۴ دقیقه، صدف‌ها را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید.
  • سس آماده‌شده کاری را تا نقطه جوش حرارت دهید و تمام ماهی‌ و میگو و صدف‌ها را درون آن ریخته و به‌آرامی هم بزنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه درون سس بپزند.
نوشیدنی های پرطرفدار و مفید

غذا حاضر است و می‌توانید آن را با سبزی گشنیز تزئین کنید و با برنج‌ ادویه‌دار و سالاد هویج و زیره سبز میل کنید.

۵. میگوی ادویه‌دار گریل‌شده

پخت غذای دریایی با میگوی گریل‌شده

درست کردن این غذا خیلی راحت است و ۱۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.

مواد لازم

  • یک‌چهارم فنجان روغن زیتون فرابکر؛
  • یک‌چهارم فنجان آب لیموترش؛
  • ۴ حبه سیر خردشده؛
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل؛
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویای کم‌‌نمک؛
  • ۱ قاشق غذاخوری سس تند چیلی یا سیراچا (این سس با رب، فلفل تند، سرکه، سیر، شکر و نمک درست می‌شود. البته آماده آن در فروشگاه‌ها هست.)؛
  • ۹۰۰ گرم میگو پاک‌کرده؛
  • یک‌چهارم فنجان گشنیز خردشده برای تزئین؛
  • چند قاچ لیموترش.

طرز تهیه

  • اگر برای گریل میگو از سیخ‌های چوبی استفاده می‌کنید، آنها را به‌مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
  • در یک کاسه روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، عسل، سس سویا و سس چیلی را با هم مخلوط کنید. یک‌چهارم فنجان از این سس آماده را برای مالیدن روی میگو‌ها هنگام گریل‌کردن کنار بگذارید.
  • میگو را درون ظرفی ریخته و سه‌چهارم فنجان از سس را به آن اضافه کنید. سپس میگوها را به سیخ بکشید و ۳ دقیقه گریل کنید تا صورتی شوند. در پایان با گشنیز و لیموترش غذا را تزئین کنید.

۶. سالمون سرخ‌شده

پخت غذای دریایی، سالمون سرخ‌شده

مصرف این غذا با سبزی گشنیز و لیموترش بسیار عالی است. آماده‌سازی این غذا فقط ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم

  • ۲۰۰ گرم فیله ماهی قزل‌آلا؛
  • نمک کوشر؛
  • فلفل سیاه کاملا پودرشده؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
  • آب یک و نیم لیموترش؛
  • ۲ حبه سیر ورقه‌شده؛
  • فلفل قرمز؛
  • ۲ قاشق غذاخوری کره؛
  • ۱ عدد لیموترش برش‌زده؛
  • ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه‌ خردشده برای تزئین.

طرز تهیه

  • کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن داغ شد (مراقب باشید روغن به دود نیفتد)، ماهی سالمون را در ماهیتابه بگذارید و کمی به آن نمک و فلفل بزنید و بگذارید حدود ۶ دقیقه سرخ شود.
  • ۱ عدد لیموترش، سیر و فلفل قرمز را به ماهیتابه اضافه کنید و آن را کمی تفت بدهید. وقتی رنگ سالمون کمی تغییر کرد، آن را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به سس داخل ماهیتابه کره بزنید و آب لیموترش را به آن اضافه کنید و بگذارید ۲ دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود.
  • در پایان، ماهی را به ماهیتابه برگردانید و درون سس بگذارید و روی آن را با برش‌های لیموترش و سبزی شوید تزئین کنید.

۷. برگر سالمون

پخت غذای دریایی، برگر سالمون

این برگر ۲۵دقیقه‌ای حاضر می‌شود و از برگر گوشت گاو هم خوشمزه‌تر است.

مواد لازم

  • یک قوطی کنسرو سالمون (حدود ۴۰۰ گرم)؛
  • ۱ عدد تخم‌مرغ زده‌شده؛
  • یک‌دوم فنجان آرد سوخاری؛
  • ۱ حبه سیر خردشده؛
  • ۱ عدد پوست‌رنده شده لیموترش؛
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش؛
  • ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه خردشده؛
  • ۱ قاشق غذاخوری خردل دیژون؛
  • ۱ قاشق غذاخوری سس ووسترشر؛
  • یک‌دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز؛
  • نمک کوشر؛
  • پودر فلفل سیاه؛
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر؛
  • نان همبرگر؛
  • سس مایونز؛
  • کاهو؛
  • گوجه‌فرنگی؛
  • پیاز قرمز.

طرز تهیه

  • سالمون، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، سیر، پوست رنده‌شده لیموترش، آب لیموترش، شوید، خردل دیژون، سس ووسترشر و فلفل قرمز را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط نمک و فلفل بزنید و با دست مواد را کاملا ورز بدهید. سپس مواد آماده‌شده را به‌شکل ۳ یا ۴ دایره دربیاورید.

با تهیه سس مایونز خانگی در منزل، غذای سالم‌تری خواهید داشت.

کلام آخر

امیدواریم غذاهای دریایی این مقاله نظرتان را جلب کرده باشند و از درست‌کردن و خوردنشان لذت ببرید. اگر شما هم در این زمینه پیشنهاد جالبی دارید، خوشحال می‌شویم با ما در میان بگذارید.

قبلی هوش انطباقی چیست و چطور پرورش می یابد
بعدی روشهای کاهش و دفع اسید لاکتیک + آموزش روش های کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

10 + شانزده =

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آرایش و زیبایی
  • آشپزی
  • آکادمی ها
  • بدون دسته بندی
  • بیماری ها
  • پادکست صوتی
  • پول و ثروت
  • تبلیغات
  • ترین های جهان
  • تناسب اندام
  • خانه داری
  • خواص خوراکی ها
  • خودرو
  • داروها
  • درس های موفقیت
  • دکوراسیون داخلی
  • دولت
  • دین و مذهب
  • رژیم و تغذیه
  • روانشناسی
  • زناشویی
  • زندگی دانشگاهی
  • سلامت
  • سلامت پوست
  • سلامت زنان
  • سلامت مو
  • سلامت و تربیت کودک
  • عادات موفقیت
  • علم و فناوری
  • فضا
  • کسب و کار
  • گردشگری ایران
  • گردشگری جهان
  • گل و گیاه
  • گیاهان دارویی
  • لوازم آرایش
  • متفرقه
  • مدرسه
  • معرفی کتاب
  • مهاجرت به آمریکا
  • نام ها
  • ویدئو
پشتیبانی
Telegram Youtube Instagram

تهران، خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع تجاری اداری مریم

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید

فروشگاه فایل و محصولات آموزشی الی، مزین به نام استاد مریم میرزاخانی، ریاضی‌دان ایرانی ، میزبان شما جویندگان علم ، دانش و کسب و کار می باشد. به امید آبادی و شادی میهن عزیزمان ایران…

کلیه حقوق برای مجموعه الی محفوظ می باشد.
طراحی و توسعه با ❤️ توسط حامی وب

راهنمای خرید
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید
Rtl Theme E-Namad
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ely.ir/?p=4963
ورود ×
کد تأیید
لطفا کد تأیید ارسال شده به را وارد کنید
ثبت

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
بازگشت به ورود

17 + 16 =

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
بازگشت به ورود
  • (+93) Afghanistan
  • (+355) Albania
  • (+213) Algeria
  • (+1) American Samoa
  • (+376) Andorra
  • (+244) Angola
  • (+1) Anguilla
  • (+1) Antigua
  • (+54) Argentina
  • (+374) Armenia
  • (+297) Aruba
  • (+61) Australia
  • (+43) Austria
  • (+994) Azerbaijan
  • (+973) Bahrain
  • (+880) Bangladesh
  • (+1) Barbados
  • (+375) Belarus
  • (+32) Belgium
  • (+501) Belize
  • (+229) Benin
  • (+1) Bermuda
  • (+975) Bhutan
  • (+591) Bolivia
  • (+599) Bonaire, Sint Eustatius and Saba
  • (+387) Bosnia and Herzegovina
  • (+267) Botswana
  • (+55) Brazil
  • (+246) British Indian Ocean Territory
  • (+1) British Virgin Islands
  • (+673) Brunei
  • (+359) Bulgaria
  • (+226) Burkina Faso
  • (+257) Burundi
  • (+855) Cambodia
  • (+237) Cameroon
  • (+1) Canada
  • (+238) Cape Verde
  • (+1) Cayman Islands
  • (+236) Central African Republic
  • (+235) Chad
  • (+56) Chile
  • (+86) China
  • (+57) Colombia
  • (+269) Comoros
  • (+682) Cook Islands
  • (+225) Côte d'Ivoire
  • (+506) Costa Rica
  • (+385) Croatia
  • (+53) Cuba
  • (+599) Curaçao
  • (+357) Cyprus
  • (+420) Czech Republic
  • (+243) Democratic Republic of the Congo
  • (+45) Denmark
  • (+253) Djibouti
  • (+1) Dominica
  • (+1) Dominican Republic
  • (+593) Ecuador
  • (+20) Egypt
  • (+503) El Salvador
  • (+240) Equatorial Guinea
  • (+291) Eritrea
  • (+372) Estonia
  • (+251) Ethiopia
  • (+500) Falkland Islands
  • (+298) Faroe Islands
  • (+691) Federated States of Micronesia
  • (+679) Fiji
  • (+358) Finland
  • (+33) France
  • (+594) French Guiana
  • (+689) French Polynesia
  • (+241) Gabon
  • (+995) Georgia
  • (+49) Germany
  • (+233) Ghana
  • (+350) Gibraltar
  • (+30) Greece
  • (+299) Greenland
  • (+1) Grenada
  • (+590) Guadeloupe
  • (+1) Guam
  • (+502) Guatemala
  • (+44) Guernsey
  • (+224) Guinea
  • (+245) Guinea-Bissau
  • (+592) Guyana
  • (+509) Haiti
  • (+504) Honduras
  • (+852) Hong Kong
  • (+36) Hungary
  • (+354) Iceland
  • (+91) India
  • (+62) Indonesia
  • (+98) Iran
  • (+964) Iraq
  • (+353) Ireland
  • (+44) Isle Of Man
  • (+972) Israel
  • (+39) Italy
  • (+1) Jamaica
  • (+81) Japan
  • (+44) Jersey
  • (+962) Jordan
  • (+7) Kazakhstan
  • (+254) Kenya
  • (+686) Kiribati
  • (+965) Kuwait
  • (+996) Kyrgyzstan
  • (+856) Laos
  • (+371) Latvia
  • (+961) Lebanon
  • (+266) Lesotho
  • (+231) Liberia
  • (+218) Libya
  • (+423) Liechtenstein
  • (+370) Lithuania
  • (+352) Luxembourg
  • (+853) Macau
  • (+389) Macedonia
  • (+261) Madagascar
  • (+265) Malawi
  • (+60) Malaysia
  • (+960) Maldives
  • (+223) Mali
  • (+356) Malta
  • (+692) Marshall Islands
  • (+596) Martinique
  • (+222) Mauritania
  • (+230) Mauritius
  • (+262) Mayotte
  • (+52) Mexico
  • (+373) Moldova
  • (+377) Monaco
  • (+976) Mongolia
  • (+382) Montenegro
  • (+1) Montserrat
  • (+212) Morocco
  • (+258) Mozambique
  • (+95) Myanmar
  • (+264) Namibia
  • (+674) Nauru
  • (+977) Nepal
  • (+31) Netherlands
  • (+687) New Caledonia
  • (+64) New Zealand
  • (+505) Nicaragua
  • (+227) Niger
  • (+234) Nigeria
  • (+683) Niue
  • (+672) Norfolk Island
  • (+850) North Korea
  • (+1) Northern Mariana Islands
  • (+47) Norway
  • (+968) Oman
  • (+92) Pakistan
  • (+680) Palau
  • (+970) Palestine
  • (+507) Panama
  • (+675) Papua New Guinea
  • (+595) Paraguay
  • (+51) Peru
  • (+63) Philippines
  • (+48) Poland
  • (+351) Portugal
  • (+1) Puerto Rico
  • (+974) Qatar
  • (+242) Republic of the Congo
  • (+40) Romania
  • (+262) Runion
  • (+7) Russia
  • (+250) Rwanda
  • (+290) Saint Helena
  • (+1) Saint Kitts and Nevis
  • (+508) Saint Pierre and Miquelon
  • (+1) Saint Vincent and the Grenadines
  • (+685) Samoa
  • (+378) San Marino
  • (+239) Sao Tome and Principe
  • (+966) Saudi Arabia
  • (+221) Senegal
  • (+381) Serbia
  • (+248) Seychelles
  • (+232) Sierra Leone
  • (+65) Singapore
  • (+1) Sint Maarten
  • (+421) Slovakia
  • (+386) Slovenia
  • (+677) Solomon Islands
  • (+252) Somalia
  • (+27) South Africa
  • (+82) South Korea
  • (+211) South Sudan
  • (+34) Spain
  • (+94) Sri Lanka
  • (+1) St. Lucia
  • (+249) Sudan
  • (+597) Suriname
  • (+268) Swaziland
  • (+46) Sweden
  • (+41) Switzerland
  • (+963) Syria
  • (+886) Taiwan
  • (+992) Tajikistan
  • (+255) Tanzania
  • (+66) Thailand
  • (+1) The Bahamas
  • (+220) The Gambia
  • (+670) Timor-Leste
  • (+228) Togo
  • (+690) Tokelau
  • (+676) Tonga
  • (+1) Trinidad and Tobago
  • (+216) Tunisia
  • (+90) Turkey
  • (+993) Turkmenistan
  • (+1) Turks and Caicos Islands
  • (+688) Tuvalu
  • (+1) U.S. Virgin Islands
  • (+256) Uganda
  • (+380) Ukraine
  • (+971) United Arab Emirates
  • (+44) United Kingdom
  • (+1) United States
  • (+598) Uruguay
  • (+998) Uzbekistan
  • (+678) Vanuatu
  • (+58) Venezuela
  • (+84) Vietnam
  • (+681) Wallis and Futuna
  • (+212) Western Sahara
  • (+967) Yemen
  • (+260) Zambia
  • (+263) Zimbabwe
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.