جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه نخست
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • دوره هاداغ
  • تخفیف هاحراج
    • نرخ ارز ، سکه ، طلا و نفت

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
الی | دیتابانک
  • صفحه نخست
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • دوره هاداغ
  • تخفیف هاحراج
    • نرخ ارز ، سکه ، طلا و نفت
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید
0

وبلاگ

الی | دیتابانک > سبک زندگی > آشپزی > آموزش تهیه سس مایونز در منزل + چند نکته کلیدی

آموزش تهیه سس مایونز در منزل + چند نکته کلیدی

23 بهمن 1399
ارسال شده توسط ماهان
آشپزی
سس مایونز

 طرز تهیه سس مایونز خانگی خوشمزه و عالی

به راحتی می توانید سس مایونز را خودتان در خانه تهیه کنید و یک سس مایونز خانگی خوشمزه و عالی داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.

سس مایونز یکی از سس های خوشمزه و پر طرفداری است که مصارف زیادی دارد و در انواع ساندویچ و سالاد می توانید از آن استفاده کنید. سس مایونز نیاز به زرده تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه، پودر خردل، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل سفید دارد و می توانید آن را کم چرب یا پرچرب تهیه کنید.

سس سیر، سس پیاز کاراملی، سس کره سبز و سس خامه هم از دیگر سس های خوشمزه و کاربردی هستند و در انواع فست فود قابل استفاده هستند و شما می توانید این سس ها و سس مایونز را به صورت بهداشتی در منزل تهیه کنید.

تهیه سس مایونز
تهیه سس مایونز

مواد لازم

  • روغن زیتون 2 لیوان
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • پودر خردل 1 قاشق چای خوری
  • سرکه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • آب لیمو 4 قاشق چای خوری
  • فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
سس مایونز
سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز خانگی

برای تهیه کردن سس مایونز باید در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. برای راحت تر جدا کردن سفیده و زرده می توانید به سرعت پس از بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال، زرده را از سفیده جدا کنید تا تخم مرغ انسجام کامل را داشته باشد.

سفیده تخم مرغ را با پودر خردل، نمک و شکر در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا به صورت کرم رنگ درآید.

طرز تهیه جوجه کباب عربی(شیش طاووق) - همراه آموزش ویدیویی + نکات کلیدی

در مرحله بعد باید آبلیمو و سرکه را با هم ترکیب کنید و نصف این ترکیب را به صورت قطره ای به تخم مرغ اضافه کنید و در هنگام اضافه کردن ترکیب آبلیمو و سرکه به سفیده دستگاه میکسر را روشن کنید و سفیده را خوب هم بزنید تا بافتی یک دست داشته باشد.

نصف روغن زیتون را به صورت قطره ای به مایه سس مایونز اضافه کنید و به صورت مداوم مایه سس را هم بنید تا سس دارای غلظت لازم شود و سپس باقی مانده مخلوط آبلیمو را به صورت آرام به مایه سس اضافه کنید و باقی مانده روغن زیتون را به صورت قطره قطره به سس مایونز اضافه کنید تا سس یکدست و خوش طعم شود.

در مرحله آخر هم سس مایونز پس از آماده شدن سس فلفل سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای محیط بماند و پس از مدت زمان ذکر شده سس را در ظرف درب دار و شیشه ای بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید و بگذارید یک هفته در یخچال بماند.

سس مایونز
سس مایونز

نکات کلیدی :

حتما باید توجه داشته باشید که اگر روغن یا مخلوط سرکه را به صورت یکباره به مایه سس اضافه کنید سس مایونز بریده می شود و اصلا جالب نمی شود.

در موقع جدا کردن زرده و سفیده باید دقت داشته باشید زیرا اگر کمی از زرده یا سفیده مخلوط شود سس مایونز بریده نشود.

اگر مایل هستید از زرده تخم مرغ برای تهیه سس مایونز استفاده کنید بهتر است آن را خوب هم بزنید تا رنگ سس مایل به زرد نشود و سس شما سفید خوش رنگ باشد.

آموزش طرز تهیه شیرینی قیطونی + نکات پخت

برای تهیه کردن سس مایونز خانگی می توانید از فلفل سیاه هم استفاده کنید. البته بستگی به ذائقه شما دارد.

اگر مایل هستید کیفیت ظاهری و طعم سس مقداری بیشتر شود بهتر است برای تهیه سس از روغن زیتون استفاده کنید.

انواع سبزیجات و ادویه جات را می توانید در مرحله آخر تهیه کردن سس، به سس اضافه کنید و سس با طعمی متفاوت داشته باشید.

باید به این توجه داشته باشید که سس مایونز خانگی فاقد مواد نگهدارنده است و به همین جهت سالم تر از نوع صنعتی است بنابراین آن را فقط یک هفته درون یخچال نگهداری کنید زیرا پس از گذشت یک هفته سس شما فاسد می شود.

برای جلوگیری از بریده شدن سس مایونز در هنگام تهیه سس ظرف را روی سطح یخ یا یک سطح سرد قرار دهید.

 

قبلی روش کاشت و پرورش ریحان در خانه ( گلدان و باغچه )
بعدی فواید قرص ایمیونس برای بدن و نکاتی در مورد آن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

8 − 3 =

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آرایش و زیبایی
  • آشپزی
  • آکادمی ها
  • بدون دسته بندی
  • بیماری ها
  • پادکست صوتی
  • پول و ثروت
  • تبلیغات
  • ترین های جهان
  • تناسب اندام
  • خانه داری
  • خواص خوراکی ها
  • خودرو
  • داروها
  • درس های موفقیت
  • دکوراسیون داخلی
  • دولت
  • دین و مذهب
  • رژیم و تغذیه
  • روانشناسی
  • زناشویی
  • زندگی دانشگاهی
  • سلامت
  • سلامت پوست
  • سلامت زنان
  • سلامت مو
  • سلامت و تربیت کودک
  • عادات موفقیت
  • علم و فناوری
  • فضا
  • کسب و کار
  • گردشگری ایران
  • گردشگری جهان
  • گل و گیاه
  • گیاهان دارویی
  • لوازم آرایش
  • متفرقه
  • مدرسه
  • معرفی کتاب
  • مهاجرت به آمریکا
  • نام ها
  • ویدئو
پشتیبانی

Logo Light

برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. برند ها رشد می کنند و توانایی آنها درک می شود. الی در تلاش است برای ارائه فایل ها و محصولات آموزشی.
  • تهران، خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع مریم
  • 021-44087800
خبرنامه

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.
[mc4wp_form id=”380″]

نمادها
© 1400. قالب استادیار نسخه سیمین دانشور - طراحی سان کد
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
http://ely.ir/?p=1479
I don't feel lucky
5% تخفیف
پوچ
دفعه بعد
نزدیک بود!
10% تخفیف
کتاب رایگان
بدون جایزه
امروز شانس نداشتی
نزدیک بود!
50% تخفیف
پوچ
بد شانسی
Get your chance to win a prize!
Enter your email address and spin the wheel. This is your chance to win amazing discounts!
Our in-house rules:
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.