جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
0 تومان 0 سبد خرید

وبلاگ

اِلی > سبک زندگی > آشپزی > طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه خانگی

طرز تهیه سس مارینارا خوشمزه خانگی

9 فروردین 1400
ارسال شده توسط مدیریت سایت
آشپزی
سس مارینارا
سس مارینارا، سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و یک سس بسیار ساده و خوشمزه است که با هر چیزی سازگار است. می توانید آن را ساده روی ماکارونی تهیه کنید یا با آن لازانیا درست کنید. می توانید اسپاگتی، پیتزا و کوفته درست کنید (فقط کوفته را در سس بپزید – بیشتر طول می کشد) یا هر چیزی که فکرش را بکنید. می توانید میزان آن را چند برابر کنید و آن را در فریزر منجمد کنید.
برای تهیه مارینارا راه های مختلفی وجود دارد و هر کس آن را به شیوه خودش درست میکند. شاید شما هم سبک مخصوص خودتان را برای تهیه سس گوجه داشته باشید. اما اگر دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی را امتحان کنید همراه ما شوید . همچنین میتوانید در بخش آشپزی آموزش سس مایونز و سس تارتار و سایر سس ها را مشاهده بفرمایید .

روش تهیه سس مارینارا :

مواد لازم برای سس مارینارا :

 روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده  1 فنجان
  سیر خرد شده 2 حبه
 کرفس خرد شده  2 ساقه
 گوجه فرنگی خرد شده  1 و نیم قوطی
رب گوجه فرنگی  150 گرم
 جعفری خشک شده 2 قاشق چایخوری
 ریحان خشک شده 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس مارینارا :

روغن را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، سیر و کرفس را هم بزنید و بپزید تا نرم شوند. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید، حدود 5 دقیقه بجوشد. جعفری، ریحان، پونه کوهی، نمک و فلفل را هم بزنید و اجازه بدهید 15 دقیقه بجوشد.

طعم سوختگی غذا را چطور از بین ببریم

 

ارزش غذایی سس مارینارا:

در هر وعده: 143 کالری پروتئین 5 گرم کربوهیدرات 23.5 گرم؛ چربی 5.4 گرم سدیم 494 میلی گرم. تغذیه کامل.

 

سس مارینارا با اسفناج:

سس مارینارا با اسفناج

مواد لازم برای سس مارینارا اسفناج :

 روغن زیتون یک چهارم فنجان
 پیاز خرد شده  1 عدد
 حبه سیر خرد شده 5 حبه
 هویج رنده شده یک سوم فنجان
 اسفناج خرد شده  200 گرم
 رب گوجه فرنگی  170 گرم
 قارچ قطعه قطعه شده  120 گرم
نمک  2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک 2 قاشق غذاخوری
ریحان خشک 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده 2 و نیم قاشق غذاخوری
برگ بو 2 عدد
گوجه فرنگی 800 گرم

طرز تهیه سس مارینارا با اسفناج :

روغن زیتون، پیاز، سیر، هویج، اسفناج، رب گوجه فرنگی، قارچ، نمک، پونه کوهی، ریحان، فلفل قرمز خرد شده، برگ بو و گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

همه ی مواد را داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید، حرارت را زیاد کنید زمانی که جوش آمد اجازه بدهید به مدت 4-5 ساعت با حرارت کم بپزد. اگر سس رقیق بود اجازه بدهید باز هم بپزد.

برچسب ها: روش سس ماریناراسس مارینارا سبزیجات
قبلی تمیز کردن اتو با ۳ ترفند کاربردی و ساده
بعدی خواص قهوه ؛ 13 خاصیت بی نظیر برای سلامتی

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • معصومه گفت:
    14 اردیبهشت 1400 در 5:10 ب.ظ

    بسیار عالی توضیح دادید

    برای پاسخ دادن وارد شوید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

پشتیبانی
Telegram Youtube Instagram

تهران، خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع تجاری اداری مریم

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید

فروشگاه فایل و محصولات آموزشی الی، مزین به نام استاد مریم میرزاخانی، ریاضی‌دان ایرانی ، میزبان شما جویندگان علم ، دانش و کسب و کار می باشد. به امید آبادی و شادی میهن عزیزمان ایران…

کلیه حقوق برای مجموعه الی محفوظ می باشد.
طراحی و توسعه با ♥ توسط حامی وب

راهنمای خرید
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید
..
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ely.ir/?p=2192
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.