جستجو برای:
سبد خرید 0
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
  • صفحه اول
  • مجله الیجدید
    • سبک زندگی
      • آشپزی
      • خانه داری
      • مد و پوشاک
      • زناشویی
      • معرفی کتاب
      • گل و گیاه
      • دکوراسیون داخلی
    • سلامت
      • تناسب اندام
      • روانشناسی
      • رژیم و تغذیه
      • داروها
      • گیاهان دارویی
      • سلامت زنان
      • خواص خوراکی ها
      • بیماری ها
      • سلامت و تربیت کودک
    • آرایش و زیبایی
      • لوازم آرایش
      • سلامت پوست
      • سلامت مو
    • علم و فناوری
      • خودرو
    • موفقیت
      • درس های موفقیت
      • پول و ثروت
      • عادات موفقیت
    • سفر و گردشگری
      • راهنمای سفر
      • ترین های جهان
      • گردشگری ایران
      • گردشگری جهان
      • مهاجرت
  • آکادمی آموزشی
  • محصولات دانلودی
  • کتاب صوتی
  • الی پلاس
    • روزنامه و اخبار روز
    • نرخ ارز ، سکه و طلا
    • پنل پیامک الی
    • گردونه شانس
    • فرهنگ معین
    • تخفیف هاحراج
    • thumbnail imagechatGPT
  • تماس با ما
0 تومان 0 سبد خرید

وبلاگ

اِلی > سبک زندگی > آشپزی > آموزش تهیه سس مایونز در منزل + چند نکته کلیدی

آموزش تهیه سس مایونز در منزل + چند نکته کلیدی

23 بهمن 1399
ارسال شده توسط مدیریت سایت
آشپزی
سس مایونز

 طرز تهیه سس مایونز خانگی خوشمزه و عالی

به راحتی می توانید سس مایونز را خودتان در خانه تهیه کنید و یک سس مایونز خانگی خوشمزه و عالی داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.

سس مایونز یکی از سس های خوشمزه و پر طرفداری است که مصارف زیادی دارد و در انواع ساندویچ و سالاد می توانید از آن استفاده کنید. سس مایونز نیاز به زرده تخم مرغ، روغن زیتون، سرکه، پودر خردل، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل سفید دارد و می توانید آن را کم چرب یا پرچرب تهیه کنید.

سس سیر، سس پیاز کاراملی، سس کره سبز و سس خامه هم از دیگر سس های خوشمزه و کاربردی هستند و در انواع فست فود قابل استفاده هستند و شما می توانید این سس ها و سس مایونز را به صورت بهداشتی در منزل تهیه کنید.

تهیه سس مایونز
تهیه سس مایونز

مواد لازم

  • روغن زیتون 2 لیوان
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • پودر خردل 1 قاشق چای خوری
  • سرکه 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق چای خوری
  • آب لیمو 4 قاشق چای خوری
  • فلفل سفید نصف قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
سس مایونز
سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز خانگی

برای تهیه کردن سس مایونز باید در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. برای راحت تر جدا کردن سفیده و زرده می توانید به سرعت پس از بیرون آوردن تخم مرغ از یخچال، زرده را از سفیده جدا کنید تا تخم مرغ انسجام کامل را داشته باشد.

سفیده تخم مرغ را با پودر خردل، نمک و شکر در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا به صورت کرم رنگ درآید.

روش پخت گوشت بوقلمون ترکیه ای

در مرحله بعد باید آبلیمو و سرکه را با هم ترکیب کنید و نصف این ترکیب را به صورت قطره ای به تخم مرغ اضافه کنید و در هنگام اضافه کردن ترکیب آبلیمو و سرکه به سفیده دستگاه میکسر را روشن کنید و سفیده را خوب هم بزنید تا بافتی یک دست داشته باشد.

نصف روغن زیتون را به صورت قطره ای به مایه سس مایونز اضافه کنید و به صورت مداوم مایه سس را هم بنید تا سس دارای غلظت لازم شود و سپس باقی مانده مخلوط آبلیمو را به صورت آرام به مایه سس اضافه کنید و باقی مانده روغن زیتون را به صورت قطره قطره به سس مایونز اضافه کنید تا سس یکدست و خوش طعم شود.

در مرحله آخر هم سس مایونز پس از آماده شدن سس فلفل سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای محیط بماند و پس از مدت زمان ذکر شده سس را در ظرف درب دار و شیشه ای بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید و بگذارید یک هفته در یخچال بماند.

سس مایونز
سس مایونز

نکات کلیدی :

حتما باید توجه داشته باشید که اگر روغن یا مخلوط سرکه را به صورت یکباره به مایه سس اضافه کنید سس مایونز بریده می شود و اصلا جالب نمی شود.

در موقع جدا کردن زرده و سفیده باید دقت داشته باشید زیرا اگر کمی از زرده یا سفیده مخلوط شود سس مایونز بریده نشود.

اگر مایل هستید از زرده تخم مرغ برای تهیه سس مایونز استفاده کنید بهتر است آن را خوب هم بزنید تا رنگ سس مایل به زرد نشود و سس شما سفید خوش رنگ باشد.

طرز تهیه سس تارتار بی نظیر با 2 روش

برای تهیه کردن سس مایونز خانگی می توانید از فلفل سیاه هم استفاده کنید. البته بستگی به ذائقه شما دارد.

اگر مایل هستید کیفیت ظاهری و طعم سس مقداری بیشتر شود بهتر است برای تهیه سس از روغن زیتون استفاده کنید.

انواع سبزیجات و ادویه جات را می توانید در مرحله آخر تهیه کردن سس، به سس اضافه کنید و سس با طعمی متفاوت داشته باشید.

باید به این توجه داشته باشید که سس مایونز خانگی فاقد مواد نگهدارنده است و به همین جهت سالم تر از نوع صنعتی است بنابراین آن را فقط یک هفته درون یخچال نگهداری کنید زیرا پس از گذشت یک هفته سس شما فاسد می شود.

برای جلوگیری از بریده شدن سس مایونز در هنگام تهیه سس ظرف را روی سطح یخ یا یک سطح سرد قرار دهید.

 

قبلی روش کاشت و پرورش ریحان در خانه ( گلدان و باغچه )
بعدی فواید قرص ایمیونس برای بدن و نکاتی در مورد آن

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

پشتیبانی
Telegram Youtube Instagram

تهران، خیابان آیت اله کاشانی، مجتمع تجاری اداری مریم

دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید

فروشگاه فایل و محصولات آموزشی الی، مزین به نام استاد مریم میرزاخانی، ریاضی‌دان ایرانی ، میزبان شما جویندگان علم ، دانش و کسب و کار می باشد. به امید آبادی و شادی میهن عزیزمان ایران…

کلیه حقوق برای مجموعه الی محفوظ می باشد.
طراحی و توسعه با ♥ توسط حامی وب

راهنمای خرید
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • رهگیری خرید
..
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://ely.ir/?p=1479
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.