دستورالعمل تهیه بیش از ۴۰ سس براس سالاد و غذها

دستورالعمل تهیه بیش از ۴۰ سس براس سالاد و غذها

دسته بندی:

قیمت: 2000 تومان

تعداد نمایش: 67 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2000 تومان – خرید

معرفی کتاب:
در این کتاب شما به بیش از ۴۰ دستورالعمل متنوع و مختلف دسترسی دارید که از طریق آنها می توانید سس های خوشمزه ای برای سالادها و غذاها تدارک ببینید. این کتاب می تواند مرجع همراه خوبی برای شما در تدارک مراسمات باشد.

فهرست مطالب کتاب:
{درباره سس‌ ها و مایونز, نکاتی برای انواع سس‌ها, چند نکته دیگر در تهیه سس های مختلف, مایونز, تاریخچه مایونز و چند مایونز ویژه, سس ماست برای دلمه ها و ماکارانی, سس خردل برای انوع گوشتها, سس ماست, سس گوجه‌ فرنگی, سس ساده برای انواع سالاد و سبزی, سس‌ رژیمی‌, سس یونانی, سس گوجه فرنگی, سس پرتقال, سس پاریسی, سس هویج با خامه, سس هلندی, سس هزار جزیره, سس نعناع, سس ناپولتین, سس قند, سس فلفل, سس شکلات, سس سیر, سس سبزی, سس رایگوت, سس باربیکیو BBQ, سس ایتالیائی, سس‌ پستو, سس چاقی, سس پنیر, سس مخصوص کباب کشمیری, سس مخصوص پیتزا, سس قهوه‌ای, سس قارچ, سس شبت (شوید), سس سوبیز, سس سفید, سس سالاد, سس خامه, سس بشامل, سس باتارد, سس اسپانیولی, خردل شیرین سوزی, }