آموزش خمیر آشپزی و کرم خمیر

آموزش خمیر آشپزی و کرم خمیر

دسته بندی:

قیمت: 2500 تومان

تعداد نمایش: 82 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2500 تومان – خرید

در این کتاب شما به مجموعه ی ارزشمندی از دستورالعمل های تهیه و آماده سازی انواع خمیر آشپزی از جمله ده نوع خمیر پیتزا دسترسی دارید و علاوه بر آن ده ها نوع کرم میان خمیر نیز در بخش جداگانه ای آورده شده است که از آنها می توانید استفاده کنید. کتاب الکترونیکی این مزیت را دارد که شما بتوانید در هر جایی به آن دسترسی داشته باشید و یک مرجع همیشگی برای شما باشد.

 فهرست مطالب کتاب:
{ور آمدن خمیر, نوع ساده خمیر ورقه شده, دستور اصلی خمیر کیک , خمیر ورقه ای, خمیر ورقه شده (میل فوی), خمیر نیمه ورقه شده, خمیر مورد استفاده در کیک ها, خمیر کلمی , خمیر فیلو, خمیر فونسه یا خمیر بریزه, خمیر سمبوسه , خمیر رشته لازانیا, خمیر دانمارکی, خمیر تابه ای, خمیر پیتزا شماره ۱, خمیر پیتزا شماره ۲, خمیر پیتزا شماره ۳, خمیر پیتزا شماره ۴, خمیر پیتزا شماره ۵ , خمیر پیتزا شماره ۶ , خمیر پیتزا شماره ۷, خمیر پیتزا شماره ۸, خمیر پیتزا شماره ۹, خمیر پیتزا شماره۱۰ , طرز تهیه خمیر کرپ لطیف یا خمیر پنکیک , خمیر پای, خمیر پاته ,  خمیر بیسکویت, خمیر بودوار, خمیر بریوش, خمیر بابا, کرم وانیلی , کرم کره ای, کرم کره ای شکلاتی, کرم کاکائو, کرم شیرینی دانمارکی, کرم رویال , کرم دانمارکی با طعم دارچین, کرم داخل شیرینی دانمارکی, کرم پیراشکی, کرم پفی, کرم پاتیسیر, کرم انگلیسی, کرم لیموترش, کرم کاستارد, }

پاسخ دهید

چهارده − 14 =