آموزش تهیه مربا و مارمالاد

آموزش تهیه مربا و مارمالاد

دسته بندی:

قیمت: 2500 تومان

تعداد نمایش: 116 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2500 تومان – خرید

دراین کتاب شما با طرز تهیه و مواد لازم برای ۵۰ نوع مربا و مارمالاد آشنا می شوید. این کتاب الکترونیکی می تواند جایگزین کتاب های چاپی که عمومی جاگیر هستند و نمی توانند در همه شرایط همراه شما باشند شوند.

فهرست مطالب کتاب:
{نکاتی برای انواع مرباها, تهیه مربا, مربای هویج, مربای هویج و خیار, مربای هویج فرنگی, مربای هلو, مربای لیمو ترش, مربای گیلاس, مربای گلابی , مربای گل گاو زبان, مربای گل قند, مربای گریپ فورت, مربای گردو , مربای کیوی, مربای کدو تنبل , مربای کامگوات, مربای قیسی, مربای شقاقل, مربای سیب, مربای سیب گلاب, مربای سیب درسته, مربای زنجبیلی, مربای زرشک, مربای زغال اخته , مربای زرد آلو, مربای خیار, مربای توت فرنگی, مربای تمشک, مربای پوست گریپ فروت, مربای پوست خربزه, مربای پوست پسته, مربای پوست پرتقال, مربای پسته تازه , مربای پرتقال نصف شده, مربای پرتقال درسته, مربای بهار نارنج, مربای به, مربای بالنگ, مربای بادمجان, مربای انجیر, مربای آلبالو, مربا و مارمالاد بهتری بپزیم, مربا گل محمدی, مربا چغندر, مربا ترب سفید, مربای گل سرخ, مربای بهار نارنج, دسر ژلاتینی آلبالو, چند نکته در مورد پخت مارمالاد, مارمالاد, مارمالاد کیوی, مارمالاد کیوی با پودر ژلاتین, مارمالاد خرمالو, مارمالاد توت فرنگی, مارمالاد پرتقال, مارمالاد بلوری انگور , }