آموزش تهیه شیرینی تر با ۶۰ دستورالعمل

آموزش تهیه شیرینی تر با ۶۰ دستورالعمل

دسته بندی:

قیمت: 2500 تومان

تعداد نمایش: 43 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۱۹ آذر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

2500 تومان – خرید

این کتاب حاوی بیش از ۶۰ دستوراالعمل متنوع هست که شما با داشتن کتاب می توانید یک مرجع همراه در زمینه تهیه شیرینی های تر داشته باشید و در هر موقعیتی از آموزش های آن بهره ببرید. این کتاب با طراحی زیبا و کارا برای نمایش در تمامی نمایشگرهای کامپیوتری و یا موبایل مناسب و متناسب هست

فهرست مطالب کتاب:
{نان لطیفه, نان خامه ای, ناپلئونی شکلاتی, ناپلوئونی, ملکه بادام, مثلث خامه ای, گاتا با گیلاس و شکلات, کلوچه ی سیب , کلوچه خامه ای, کرپ موز, کالبورا باستی, کاکائوی ستاره ی یخی, فلورانتین, طرز تهیه نان خامه‌ای, (شو ،اکلر،نارنجک), شیرینی نارگیلی یخی, شیرینی مربائی فرانسوی, شیرینی لطیفه, شیرینی کرم دار, شیرینی فانتزی دورنگ, عسلی کریسمس, شیرینی شاه بلوط, شیرینی توت فرنگی, شیرینی تر, شیرینی با رویه موکا, شیرینی با پنیر خامه ای, شکلات صبحانه, شارلوت سیب, رولت مربایی, رولت شکلاتی با خامه, رولت ساده, رولت دو رنگ, رولت دارچین, رولت خرما و گردو, رولت خامه ای, رولت خامه ای -۲, رولت خامه ای با توت فرنگی, , جعبه جواهر, توپ‌های تروفیلی, توپ های شکلاتی, ترایفل, تارت میوه های فصلی, تارت لت شکلات و میوه, تارت کیوی, کرم کاستارد, تارت شاه توت, تارت توت فرنگی, تارت توت فرنگی ۲, تارت , بیسکویت و خامه, تارت بادام و گلابی, پیروک مرکبات, پنکیک , پای لیمو, پای سیب, بیسکویت مربائی, بیسکویت پنیری, اسلایس پسته, اسپایسی چیز کیک با عسل, شیرینی با پنیر خامه ای,}

پاسخ دهید

پنج × دو =